Vitaalvoetreflex voor een beter leven.

         Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)   06-38128875

Reflexzone methodiek

Wat is reflexzonemethodiek?
Op handen en voeten bevinden zich reflexzones die in verband staan met alle organen, klieren en andere delen en processen van het lichaam. Reflexzonetherapie is door middel van een speciale massage van de reflexzones de klachten verhelpen of verlichten.

Wat doet voetreflexzonemethodiek?
Voetreflexzonemethodiek stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor uw klachten verminderen of (afhankelijk van de klacht) geheel verdwijnen.
Door het stimuleren van zones op de voeten wordt het natuurlijk evenwicht in het lichaam hersteld. Voetreflexzonemethodiek zelf geneest niet, maar stimuleert en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
Blokkades in het lichaam worden opgeheven en de doorbloeding verbetert waardoor de kwaliteit van het orgaan verbetert. Er wordt veel aandacht besteed aan zuivering zodat gifstoffen uit je lichaam verdwijnen.

Teveel aan gifstoffen in uw lichaam
Auto-intoxicatie is de oorzaak van een scala aan klachten en ziektes. Door ondersteuning van de uitscheidingsorganen is het mogelijk opgestapelde afvalstoffen en gifstoffen uit de lichaamsweefsels te verwijderen. De reiniging werkt tevens door op uw psychische en emotionele leven. U kunt situaties in uw leven beter aan.

Is een voetreflexbehandeling ook zinvol wanneer ik niets mankeer?
Jazeker. Afwezigheid van ziektesymptomen wil niet per definitie zeggen dat je gezond bent. Ziekte manifesteert zich vaak na een jarenlange "klachtenvije" periode. Een periode waarin vage klachten worden genegeert die uiteindelijk leiden tot ernstigere klachten tot aan auto-immuunziekten aan toe. In deze periode van vage klachten die zo nu en dan opspelen, is behandeling dus zeker aan te raden om erger te voorkomen. Ziek zijn is immers
een blokkade in de energiestroom. Zolang de doorstroming vlot verloopt, wordt een
mens ook niet ziek. Aan merkbare klachten gaan vrijwel altijd eerst blokkades in het lichaam aan vooraf. Vaak kan ik al kenmerken waarnemen voordat u klachten krijgt. Regelmatig een voetreflexbehandeling draagt dus bij aan een goede levenskwaliteit. Hierdoor kan reflexzonemethodiek ook preventief worden gebruikt, om u vitaal te houden.

Wat doet stress
Wist u dat 80% van vele klachten veroorzaakt wordt door stress. Wanneer u vaak
stress ervaart, uit zich dat in allerlei klachten zoals nek-, schouder- en rugklachten.
Maar ook slaapklachten, rusteloosheid, snel geļrriteerd zijn en concentratieproblemen
zijn gerelateerd aan stress.

Chinese voetreflexmassage:
Bij deze vorm van masseren wordt het zelfgenezende vermogen van uw lichaam geactiveerd en heeft een preventieve werking. Tijdens de behandeling worden zes meridianen gemasseert,(de drie voetyinmeridianen beginnen er en de drie voetyangmeridianen eindigen er).
Beide voeten hebben meer dan 60 acupunctuurpunten in totaal die worden gemasseerd. Deze massage bevordert de circulatie van het bloed, versterkt de werking van de
organen en ingewanden en opent de meridianen van het gehele lichaam.

De Chinese voetreflexmassage zal uw weerstand verhogen en het immuunsysteem versterken, waardoor u zich fitter voelt en minder vatbaar bent voor kou.

Vitaalvoetreflex © Copyright 2019