Vitaalvoetreflex voor een beter leven.
        A personal touch


        

Kinderen

Onderstaande stukje tekst is hoofdzakelijk geschreven om je te doen beseffen waar onze kinderen dagelijks mee geconfronteerd worden, echter is het natuurlijk ook op volwassenen van toepassing.

Kinderen nemen dingen anders op dan volwassenen en krijgen tegenwoordig veel prikkels te verwerken. Bij heel veel kinderen is deze hoeveelheid prikkels aan de hoge kant en dan druk ik mezelf nog zacht uit.
Zowel kinderen als volwassenen weten tegenwoordig niet goed hoe ze met deze hoeveelheid prikkels in deze 24 uurs economie waarin alles kan, mag en alles binnen handbereik lijkt te liggen etc. toch zichzelf zullen moeten beschermen hiertegen.

Heb je je wel eens de vraag gesteld of alles wat je koopt of je dat echt nodig hebt?
Of is het zo dat je het even leuk vind en daarna weer geprikkeld wordt tot een volgende aankoop? Wat dat betreft in vergelijking met de verhalen van mijn oma, hebben we nu ALLES tot onze beschikking. Of je het allemaal kan en moet kopen is een 2e, maar het is er wel. En in overvloed en wat ook belangrijk is, alles is overal te koop en door het aanbieden van grote partijen krijg je dat Bouwmarkten tegenwoordig ook fietsen verkopen, supermarkten verkopen printers en computers. Het lijkt erop dat we dat wel prima vinden, als het maar goedkoop is. Dat dit wel ten koste gaat van de service nemen we op de koop toe.

Maar hoe vaak ik in mijn praktijk niet hoor dat men het zat is om tussen de drukte te winkelen en dat men die kleine, gezellige winkeltjes mist.... Maar die kunnen niet op tegen die Megaknallers waarvoor die grote zaken bepaalde artikelen verkopen. Dan vind ik het persoonlijk niet gek dat ik om me heen zie dat kinderen(en evenzo volwassenen) anders reageren dan wenselijk, emotioneler zijn, drukker of meer teruggetrokken, slecht slapen etc.

Dan is het toch ook heerlijk om eens afstand te kunnen nemen uit deze hectiek en het zenuwstelsel eens te resetten, opdat het niet continu onder spanning staat? Heb je er wel eens bij stilgestaan wat het met je doet als je steeds wordt blootgesteld aan vele prikkels? Ook al besef je het wellicht niet eens meer bewust? Zeker 80%, en wellicht nog meer van mijn cliŽnten, jong en volwassen, hebben klachten die voortkomen uit het hectische leven van tegenwoordig. Alleen dat beseffen is al iets om eens bij stil te staan.

Nervositeitklachten als onrust, prikkelbaar, slapeloosheid en opgejaagde gevoelens, concentratieproblemen etc. kunnen goed worden behandeld waarbij je ziet dat kinderen opknappen, rustiger worden en zich weer lekker in hun vel gaan voelen.
en dit geldt dus niet alleen voor kinderen, maar voor iedereen tegenwoordig.

Behandelfrequentie:
Hoeveel behandelingen er nodig zijn is niet van tevoren te zeggen. Door regelmaat in de behandelingen wordt het beste resultaat verkregen. We starten met 1x per week en gedurende de periode kunnen we kijken of 1x per maand afdoende is om het gewenste resultaat te bereiken of te handhaven.

Vergoeding door zorgverzekeraar:
De behandelingen worden voor je kind(je) en jezelf vergoed wanneer je aanvullend bent verzekerd.
Als behandelaar heb ik een beroepsgeheim en alleen u en ik hebben toegang tot de vastgelegde gegevens.

Vitaalvoetreflex © Copyright 2011