Vitaalvoetreflex voor een beter leven.
        A personal touch


        

Afslanken, een nieuwe kijk op overgewicht.

Vitaalvoetreflex is onderdeel van gezondheidscentrum TerraVitaal en we hebben een gebalanceerde methode om af te slanken ontwikkeld.

Wanneer u wilt gaan afvallen denkt u vaak aan minder eten en meer bewegen.
Toch lukt het veel mensen niet om vervolgens op gewicht te blijven.

Nieuwe wetenschappelijke inzichten laten zien dat er meer factoren meespelen bij het
op peil blijven van het gewicht. Zo spelen ook het goed functioneren van de stofwisseling, de spijsvertering en ook van de immuniteit mee.

Het lichaam is op meerdere vlakken uit balans en door deze balans weer te herstellen, val je blijvend af.

Lichaam weer in balans
Overgewicht wil zeggen dat er een verstoring is tussen lichaam en geest. Het is ook iets wat vaak al vele jaren heeft voortgeduurd voordat je op het punt komt dat er echt iets moet gaan veranderen.
CliŽnten in mijn praktijk hebben vaak al vele diŽten geprobeerd en zijn al jaren bezig met afvallen. Als je hier komt hebben we het niet over wat je wel en niet mag eten, niet over calorieŽn tellen, niet over je naar een sportschool slepen iedere keer om af te vallen (bewegen is altijd goed, maar dan wel vanuit een andere reden) etc.

Naar mijn mening zijn al die diŽten etc. het bestrijden van het symptoom en ik bekijk wat er de oorzaak van is dat je lichaam extra gewicht vasthoudt. En je zal zien dat het omkeren van een gewoonte goed gaat als je lichaam daarin ondersteund wordt. Veel cliŽnten zagen er tegen op, maar al na een aantal behandelingen, verdween de trek in zoet, hadden ze 's avonds geen behoefte meer aan die zak chips en kwam het lichaam in balans en dus verloren ze hun OVERgewicht.

En het mooie van een lichaam in balans is dat het op gewicht blijft. Tijdens de Chinese geneeskundige behandelingen worden er ook ondersteunende supplementen aanbevolen die helpen om het lichaam in balans te krijgen. Het lichaam wordt weer schoon en je zal zien dat daar veel voordelen aan zitten; je voelt je energieker, bent minder vatbaar voor griep, je huid en haren zien er beter uit. Dit is een nieuwe manier van afvallen waarbij het lichaam wordt ondersteund. Het afslankconsult wordt vergoed door de zorgverzekeraar wanneer je een aanvullende verzekering hebt.

Voor een afspraak kunt je bellen met Praktijk voor Chinese geneeskunde TerraVitaal: 010-2223733 of 06-38128875.

Vitaalvoetreflex © Copyright 2011