Vitaalvoetreflex voor een beter leven.

         Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)   06-38128875

Voetreflex

Ik ben Chinflex® Professional, dit is een vervolg op de Chinese VoetreflexPlus ofwel Chinflex® genaamd. Chinflex® is een voetreflexmassage die gebaseerd is op de oude originele Chinese voetmassageprincipes. De Chinezen passen voetmassages al zo'n 4000 jaar toe met goede resultaten. Ik heb deze verdieping tot hinflex® Professional gedaan, daar mijn interesse ligt bij de Taditionele Chinese Filosofie en werkwijze. Hierdoor kan ik aan cliënten de verbanden tussen vele symptomen en klachten in relatie tot hun leefstijl, denkwijze en emoties begrijpbare taal uitleggen. Deze verdieping past bij mij en mijn holistische wijze van werken. De holistische behandelingen die ik geef, ondersteunen het zelfgenezend vermogen van de mens, stimuleert en vitaliseert de eigen levenskracht. Door druk op de voeten uit te oefenen en al naar gelang de klacht ook elders op het lichaam druk op de reflexzones/ acupunctuuurpunten uit te oefenen, stimuleer je de reflexzones die corresponderen met organen , spieren en klieren in ons lichaam. Voedingsstoffen en zuurstof worden beter in het bloed opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. Middels mijn methode zijn meer dan 100 ziekten, symptomen of aandoeningen goed te behandelen. Een aantal van meest voorkomende klachten die ik tegenkom in mijn praktijk zijn: hoofdpijn en migraine

nek-, rug- en schouderklachten

stress

Burn-out

spijsverteringsklachten

vermoeidheid

slaapstoornissen

ademhalingsproblemen

hormonale klachten

menstruatie klachten

overgangs klachten

overgewicht

De voetreflexbehandeling zelf duurt ± 45 minuten, deze kan aangevuld worden met coaching. Voetreflexbehandelingen worden geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Voor deze kosten geldt geen eigen risico. Vraag bij uw eigen zorgverzekeraar na wat de hoogte van uw vergoeding is. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en het consult valt onder natuurgeneeskunde/ alternatieve zorg.

De behandelingen zijn volgens een holistische benadering, maar zijn geen vervanger van de reguliere zorg. Blijf ten alle tijden onder behandeling van uw arts. Hij of zij kan het ziekteproces nauwkeurig in de gaten houden en volgen.
Vitaalvoetreflex is onderdeel van Praktijk voor holistische leefwijze TerraVitaal.
www.terravitaal.nl

VitaalVoetreflex © Copyright 2019