TerraVitaal voor een beter leven.

        

Chinese Wellness

Chinese Wellness verschilt van Westerse Wellness.
Chinese Wellness behandelingen hebben als uitgangsbasis: het wegnemen van de oorzaak.
Veel mensen komen voor gezichtsbehandeling en dan niet om het schoon te laten maken, maar om de huid te gaan verbeteren en er daardoor jonger uit te gaan zien.
En deze gezichtsbehandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar, daar ze een medische basis hebben. Ik zal uitleggen waarom:
De huid weerspiegelt je gezondheid
Als je voor de eerste keer bij mij komt, dan krijg je een grondige (huid)analyse en op grond daarvan krijg je een behandeling op maat. Dat zal lokaal zijn op je gezicht door middel van: speciale gezichtsmaskers, massage (om afvalstoffen te verwijderen en de weg weer vrij te maken voor de voedingsstoffen) en acupressuur en Guasha. Guasha is de schoonheidstechniek uit China die ik daar heb geleerd en Guasha werkt fantastisch om de huid te verjongen.

Daarnaast wordt bijvoorbeel couperose op het gezicht en op andere reflexzone gebieden behandeld zodat deze verdwijnd. Ook acné, droge of vette of rode huid, lijntjes en rimpels etc. alles is een weerspiegeling van je gezondheid en kan worden behandeld en wordt vergoed.

Afspraak maken:
U maakt een afspraak door te bellen met TerraVitaal op 06-38128875.
U krijgt dan Madelon aan de telefoon en zij kan u verder helpen met uw vragen.
Gezichtsbehandelingen zijn op afspraak, zowel overdag als 's avonds.

TerraVitaal © Copyright 2012