Vitaalvoetreflex voor een beter leven.

         w.status='link description goes here'; return true" ONMOUSEOUT="window.status=''; return true"> Marius Richtersstraat 60     3059 TH    Rotterdam (Nesselande)   06-38128875

Hoe werkt de Voetreflex methodiek

Ik ben Chinflex® Professional en mijn behandelwijze is een combinatie van Westerse Voetreflexmethodiek en Chinese Voetreflex, tesamen Chinflex® genaamd.
Middels de Chinflex® methode worden de reflexzones, meridianen en acupuntuurpunten op het lichaam behandeld, waardoor je klachten vanuit een breed perspectief worden benaderd en ik de oorzaak van je klacht aanpak waardoor het natuurlijk evenwicht wordt hersteld.

Door druk op de voeten uit te oefenen en al naar gelang de klacht ook elders op het lichaam druk op de reflexzones/ acupunctuuurpunten uit te oefenen, stimuleer ik de reflexzones die corresponderen met organen , spieren en klieren in ons lichaam. Voedingsstoffen en zuurstof worden beter in het bloed opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd.

Bij welke klachten helpt de Voetreflex methodiek

Middels mijn methode zijn meer dan 100 ziekten, symptomen of aandoeningen goed te behandelen. Een aantal van de meest voorkomende klachten die ik tegenkom in mijn praktijk zijn:

  • diverse pijnklachten waaronder: schouder- en nekklachten, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn,
  • (chronische) stress, burn-out, depressie
  • vermoeidheid
  • spijsverteringsklachten
  • slaapstoornissen
  • hormonale klachten (menstruatie, overgang)
  • problemen met afvallen
Ook bij klachten die niet in bovenstaande lijst staan, geeft voetreflex verlichting. Neem indien gewenst hierover contact met mij op via whatsapp (06-38128875) De voetreflexbehandeling zelf duurt ± 45 minuten, deze kan aangevuld worden met coaching. Voetreflexbehandelingen worden geheel of deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Voor deze kosten geldt geen eigen risico. Vraag bij uw eigen zorgverzekeraar na wat de hoogte van uw vergoeding is. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en het consult valt onder natuurgeneeskunde/ alternatieve zorg.

De behandelingen zijn volgens een holistische benadering, maar zijn geen vervanger van de reguliere zorg. Blijf ten alle tijden onder behandeling van uw arts. Hij of zij kan het ziekteproces nauwkeurig in de gaten houden en volgen.
Vitaalvoetreflex is onderdeel van Praktijk voor holistische leefwijze TerraVitaal.
www.terravitaal.nl

VitaalVoetreflex © Copyright 2019